Wat te verwachten

Wat kan ik verwachten van een dienst in Evangeliegemeente SION?

Wat te verwachten

In SION voelen wij het als onze taak om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken om de kerk te bezoeken. We willen dat u de kans krijgt om te genieten van muziek (u mag zowel zingen als luisteren), een praktische boodschap, vriendelijke mensen, persoonlijke verhalen en een warme atmosfeer. De dienst begint om 10.00 uur en is ongeveer om 12.00 uur afgelopen. Na de dienst is er koffie en/of thee.dienst

Als je voor de eerste keer naar een kerk komt kan alles best een beetje onwennig zijn. Weet vooral dat u helemaal uzelf mag zijn en dat niemand iets van u verwacht. Maakt u zich ook geen zorgen over welke kleding u aan moet trekken of wat u mee moet nemen.

Tijdens de diensten wordt er een collecte opgehaald. Een bijdrage aan deze collecte is voor gasten vrijblijvend. Wij willen dat u geniet en verwachten daar niets voor terug.

Als u binnenkomt, wordt u welkom geheten door iemand van ons welkomstteam. Hij of zij zal proberen om u zo goed mogelijk te informeren.
Het kan natuurlijk altijd dat er onderdelen van de kerkdienst zijn, waar u onbekend mee bent en vragen over hebt. Voelt u zich vrij om over alles wat u ziet vragen te stellen. Wij staan u graag te woord.

Hopelijk mogen wij u binnenkort in ons midden verwelkomen!